Web Analytics Made Easy - Statcounter

"سرّدلبران" روایتی متفاوت از روحانیت دارد و به نوعی ارتباط و نزدیکی مردم و روحانیون را از طریق قاب تلویزیون به مخاطبان نشان می‌دهد.

محمدحسین لطیفی که پیش از این آثار موفقی را در تلویزیون برای مخاطبان ساخته است این بار سریالی با فضایی متفاوت را در دستور کارش قرار داد تا مهارت‌های خود را بیش از پیش به نمایش بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کارگردان "کت جادویی" با اثر جدید خود "سرّ دلبران" به نوعی سبک زندگی در جامعه‌ای که مدینه فاضله است را به تصویر کشید، آرمان شهری با هدایت عالم دینی که سفارش همواره دین اسلام است و مردمی که باید تابع روحانیت و علمای دینی خود باشند. 

لطیفی در سریال جدید خود نشان داد که می‌تواند در موضوعی خاص و حساس نیز ورود کرده، در دل مخاطب بنشیند و در کنار ارائه سبک زندگی اجتماعی- اسلامی پیامی معنوی و روحانی را به مخاطب عرضه کند.

تا کنون در آثار متعددی روحانیت برای مخاطبان به تصویر کشیده شده است و بازیگران مختلفی نقش این قشر را بازی کرده‌اند. از خسرو شکیبایی و رضا کیانیان گرفته تا اکبر عبدی، فرهاد آئیش و جواد عزتی توانسته‌اند با سبک بازی خود در نقش روحانی به دل مخاطبان بنشینند.

و این بار هنرنمایی برزو ارجمند با نقش روحانی در سرّ دلبران دیدنی شده است. بازیگری که تا کنون نقش‌های متفاوتی را بازی کرده است این بار با بازی متفاوت خود و البته با بدعت شکنی در ساختار نقش روحانی توانسته نظر مخاطبان را به خود جلب کند. 

بازی در نقش روحانی شاید همواره یکی از سخت‌ترین امور برای یک بازیگر باشد چون به جهت جایگاه روحانیت در دل جامعه اسلامی و ایرانی حساسیت‌های خاص خود را دارد و یک هنرپیشه باید تمام حواس و دقت نظر خود را معطوف ایفای این نقش کند. مسئله‌ای که محمد حسین لطیفی به آن اشراف دارد و توانسته با بازی خوب برزو ارجمند اثری باورپذیر را به مخاطب ارائه دهد.

مخاطبان در آثاری که تا کنون ساخته شده همواره با روحانیانی روبرو بودند که با آرامش و طمأنینه در کنار زندگی فردی به تعالیم دینی پرداخته‌اند اما در سریال "سرّ دلبران" با روحانی مواجه می‌شویم که مانند دیگر افراد جامعه عصبانی می‌شود، قاطعیت در برخور دارد، کننرل خود را از دست می‌دهد و حتی در مواقعی با دیگران درگیر هم می‌شود اما در کنار این ویژگی‌ها این روحانی امور مردم را رسیدگی و حل و فصل کرده، اختلافات را رفع و بین افراد مسالمت و دوستی ایجاد می‌کند و به همه امور محله یا شهر نظارت و اشراف دارد. مسئله و پرداختی که سر ّدلبران را از این نظر با سایر آثار در موضوع روحانیت متمایز می‌کند. 

در کنار پرداخت متفاوت روحانی در سریال "سرّ دلبران" شخصیت‌ها از منفی تا مثبت در کنار این روحانی حضور دارند که به باورپذیرتر شدن و قوت بیشتر سریال کمک کرده است.

از نکات حایز اهمیت سریال سرّ دلبران که به نوعی در نظر مخاطب بیشتر نمود پیدا می‌کند حضور هنرمندان ستاره و پیشکسوتی است که حضور هر یک از آنها در یک اثر موفقیت آن را رقم می‌زند، جمع کردن همه این ستارگان توسط محمدحسین لطیفی به نوعی خود مهارت دیگری است که این کارگردان توانایی آن را داشته است. 

بازی جهانبخش سلطانی پس از ۱۲ سال غیبت از این عرصه و بازی تحسین برانگیزش در کنار حضور بازیگری چون اسماعیل محرابی که سال‌ها از تلویزیون دور بوده است از نقاط قوت سریال "سرّ دلبران" است. جمع کردن بازیگرانی چون جهانبخش سلطانی، اسماعیل محرابی، محمد کاسبی، فرخ نعمتی، محمد الهی، جعفر دهقان، فرهاد قائمیان، رضا توکلی، رابعه مدنی در کنار بازیگران جوانی چون شهرام عبدلی، متین ستوده و برزو ارجمند از نقاط قوت سرّ دلبران است که به نوعی یک تیم ملی از ستارگان را تشکیل داده است. 

از دیگر نقاط قوت سریال "سرّ دلبران" انتخاب لوکیشن آن یعنی شهر یزد است که با توجه به فضای شهر یزد و مذهبی بودن این شهر و هر قصه‌ای که در هر قسمت روایت می‌شود تناسب خوبی میان این شهر و موضوع سریال شکل گرفته است که حکایت از هوشمندی کارگردان سریال دارد. 

حضور کوتاه  محمد حسین لطیفی به عنوان روحانی در سرّ دلبران نیز از نکات جالبی است که نمی‌توان آز آن چشم پوشی کرد. 

سریال سرّ دلبران به جهت موضوع قصه‌ها و  پرداخت درست آنها و نیز ساختار متفاوت از یک روحانی در کنار همزمانی با ماه مبارک رمضان و سبک زندگی اسلامی که ارائه می‌دهد توانست از آثار موفق تلویزیون در ماه مبارک رمضان باشد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: تلویزیون سبک زندگی دین بازی رضا کیانیان جامعه اسلامی جامعه تیم ملی یزد سر دلبران سریال ماه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۱۲۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد

آفتاب‌‌نیوز :

یک تهیه‌کننده تلویزیون در گفتگو با فرهیختگان گفت که طی سال‌های اخیر چند پروژه جلوی دوربین برده، کف برآورد یک سریال رده الف تلویزیون را بین ۲ و ۲.۵ میلیارد تومان می‌داند و توضیح می‌دهد با وجود اینکه ممکن است برخی از سریال‌ها حتی با برآورد اولیه یک یا ۱.۵ میلیارد تومانی به ازای هر قسمت، آغاز شوند، ولی سالانه بسیاری از مجموعه‌ها در میانه تصویربرداری به الحاقیه بودجه می‌رسند و در ادامه به ارقام ۲ تا ۲.۵ میلیارد تومانی -به ازای هر قسمت- می‌رسند.

یکی از تهیه‌کنندگان سیما نرخ پایه تولید سریال الف در سال ۱۴۰۲ را دقیقه‌ای ۳۰ میلیون تومان عنوان می‌کند که برای هر قسمت ۴۲ دقیقه‌ای سریال، یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان خواهد بود. نرخ پایه برای آثاری نظیر «زیرخاکی»، «نون خ»، «هفت‌سر اژدها»، «روز‌های ابدی» و «جشن سربرون» که رده الف فاخر داشته باشند، دقیقه‌ای ۴۵ میلیون تومان است و این رقم به هر قسمت حدود ۲ میلیارد تومان می‌رسد. این در حالی است که این ارقام، نرخ پایه است و بسیاری از سریال‌ها، بیش از این اعداد هزینه برمی‌دارند.

منبع: روزنامه فرهیختگان

دیگر خبرها

  • بیوگرافی و اسامی بازیگران سریال خاله خانم
  • پاسخ به یک ابهام بزرگ درباره فصل جدید «پایتخت»
  • پاسخ به یک ابهام بزرگ دربراه فصل جدید «پایتخت»
  • چرا پخش یک سریال از تلویزیون با بازی پژمان جمشیدی متوقف شد؟
  • نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد
  • بازیگر پایتخت در سن ۷۱ سالگی |‌ عکس
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • تصویر قدیمی از بازیگر معروف و برادرزاده‌اش + عکس
  • عکسی قدیمی از همنشینی روحانی تندرو با خاتمی
  • عکسی قدیمی از همنشینی روحانی تندرو با سیدمحمد خاتمی